Wat is My AI op Snapchat en hoe gebruik ik het?


My AI is een experimentele, vriendelijke chatbot die momenteel beschikbaar is voor Snapchatters.

My AI is ontworpen om een persoonlijke sidekick te zijn voor elke Snapchatter die er mee chat.

In een chatgesprek kan My AI een brandende triviale vraag beantwoorden, advies geven over het perfecte cadeau voor de verjaardag van je BFF, helpen bij het plannen van een wandeltocht voor een lang weekend, en suggesties doen voor het avondeten. My AI is er om te helpen en om je meer te verbinden met de mensen en dingen waar je het meest om geeft.

Je kunt My AI een bijnaam geven en het vertellen over jouw voorkeuren (en afkeuren)!

In deze vroege fase kan My AI mogelijk verkeerd antwoorden geven, bevooroordeelde antwoorden geven of aangeven dat het niet zeker is van de antwoorden, dus vertrouw niet op het advies van My AI. Snapchatters kunnen gemakkelijk feedback sturen naar onze ram door lang op een antwoord van My AI te drukken om meer te delen over wat ze meer of minder willen zien terwijl we doorgaan met het trainen van My AI.

We werken nauw samen met Open AI om My AI naar Snapchatters te brengen, gebouwd met de nieuwste ChatGPT. We geloven dat er transparantie moet zijn wanneer AI betrokken is bij content creatie. Als je content deelt die is gegenereerd door My AI met anderen, laat hen dan weten dat AI betrokken was bij jouw werk.

Hoe lang worden mijn interacties opgeslagen?

Al jouw interacties met My AI worden opgeslagen totdat je ze verwijdert. Net als bij echte vrienden, hoe meer je interactie hebt met My AI, hoe beter het je leert kennen, en hoe relevanter de antwoorden zullen zijn.

Waarom zou ik My AI niet moeten gebruiken?

Gebruik My AI niet om politieke, seksuele, lasterlijke of misleidende content te genereren, spam, malware of content die geweld, zelfbeschadiging, mensenhandel promoot of die in strijd zou zijn met onze Communityrichtlijnen.

My AI kan een brandende triviale vraag beantwoorden, advies geven over het perfecte cadeau voor de verjaardag van je BFF, helpen bij het plannen van een wand.

Hoe kunnen wij u helpen?