Apple onthult karaoke-functie met Apple Music Sing

Apple Music breidt de ervaring voor muziekliefhebbers uit met een gloednieuwe functie: Apple Music Sing. Hiermee kunnen gebruikers meezingen met miljoenen nummers, waarbij ze de zang van het origineel nummer kunnen wegfilteren en real-time songteksten volgen. Vandaag heeft Apple deze opwindende nieuwe functie aangekondigd, die naadloos aansluit bij de indrukwekkende songtekstmogelijkheden van Apple Music.


Apple Music Sing, dat later deze maand wereldwijd beschikbaar komt voor Apple Music-abonnees, is te gebruiken op iPhone, iPad en de nieuwe Apple TV 4K. Oliver Schusser, vicepresident van Apple Music en Beats bij Apple, vertelt: "Songteksten zijn bij Apple Music ontzettend populair. We weten dat onze gebruikers overal ter wereld graag met de tekst van hun favoriete nummers meelezen en we wilden nog een stapje verder gaan door ook de mogelijkheid te bieden om ze mee te zingen als lead voice. Het is echt ontzettend leuk en onze klanten zullen het zeker waarderen."

Apple Music Sing biedt onder andere aanpasbare zang, real-time songteksten, achtergrondkoortjes en duetweergave. Gebruikers kunnen het volume van zanglijnen aanpassen, zingen met de originele vocalen van de artiest of zelf de hoofdrol spelen. Geanimeerde songteksten volgen op het ritme van de zang, waardoor meezingen nog leuker wordt.

Daarnaast lanceert Apple Music meer dan 50 speciale afspeellijsten met legendarische nummers, duetten, koren en themanummers die mensen over de hele wereld aan het zingen krijgen, volledig geoptimaliseerd voor Apple Music Sing.

De wereldwijde lancering van Apple Music Sing staat gepland voor later deze maand en zal beschikbaar zijn voor Apple Music-abonnees op iPhone, iPad en de nieuwe Apple TV 4K. Met deze nieuwe functie wordt meezingen met je favoriete nummers nog leuker en eenvoudiger, waar en wanneer je maar wilt.

Hoe kunnen wij u helpen?