Shanghai promoot met 360° in 195 Gigapixel

Foto's en video's in 360° bestaan nu al een tijdje en zijn vooral bekend dankzij de actievideo's van de GoPro camera's. Slimme ondernemers en promoters gebruiken het nu ook steeds meer om hun events, diensten en vastgoed in de kijker te zetten. Zo heeft Shanghai een 360° foto gemaakt om hun stad bekender te maken aan het grote publiek. Deze foto werd genomen met een 195 Gigapixel camera waardoor kan blijven inzoomen op details in de foto. Je kan letterlijk in de auto kijken bij iemand die aan de overkant van de rivier aan het rode licht staat te wachten. Klik op de onderstaande afbeelding om zelf een kijkje te nemen.


Nu haalt niet iedereen zo'n high-tech camera in huis, maar dat hoeft ook helemaal niet. Dankzij toestellen zoals de Insta360 One wordt het  heel gemakkelijk om zelf ook foto's en video's in 360° te maken. Met de juiste apps kan je die gelijk online plaatsen om aan een groot publiek te tonen, zoals deze foto die ik tijdens één van onze Google-seminars heb gemaakt. Je kan met je duim of muis rondkijken in deze foto.


Dit is een 360° van een event dat we in samenwerking met Tesla Hasselt hebben georganiseerd, begin 2017:Of deze demonstratie van een opleidingsonderdeel van een vrachtvergrendeling bij papierfabriek Sappi in Maastricht:Er is momenteel maar weinig content die vandaag zo goed opvalt online als 360° beelden. En het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om hier zelf op in te zetten. Wil je zelf weten hoe je eenvoudig met 360° beelden aan de slag kan? Wil je weten wat je kan doen om over het algemeen beter gezien en gevonden te worden online? Schrijf je dan in voor één van de gratis Google lunchseminars van UP-TO-DATE WebDesign die zij in januari en februari organiseren. 

Hoe kunnen wij u helpen?