Google Pixel Slate, de nieuwe uitdager van de iPad Pro

Na de succesvolle lancering van de smartphone Google Pixel 3 als alternatief voor de iPhone en de Samsung Galaxy komt Google nu ook met een volwaardig alternatief voor de tablets: de Google Pixel Slate.


Deze tablet zal draaien op Chrome OS  met toegang tot de meest gangbare apps, net zoals bij de iPad Pro. Eveneens kan er een toetsenbord ($199) aan gekoppeld worden en met een pen ($99) op geschreven en getekend worden. Met zijn 12,3" Molecular Display met 293 ppi en 6 miljoen pixels kan het ook gerust de strijd aan gaan met de retina schermen van Apple.


De batterij zou een dag moeten mee gaan, maar eveneens zou een oplaadbeurt van 15 minuten meteen 2 uur bij laden dankzij de nieuwe Fast Recharge functie.Het ziet er in ieder geval beloftevol uit maar toch blijft het nog wachten op de Nederlandstalige versie van de slimme assistent functie van Google (zo ook voor Google Home & Google Pixel) vooraleer het echt de concurrentie aan kan met de Apple producten, waar Siri al jaren de Nederlandstalige scepter zwaait in de lage landen. Meer info


Hoe kunnen wij u helpen?