Flipboard | Volg social & nieuws in een online magazine en maak er zelf ook éénFlipboard is in feite een soort RSS-feed reader die de door jou geselecteerde feeds vervolgens omzet in een à la minute opgebouwd online magazine waardoor je dan kan flippen op je smartphone en/of tablet (met je duim naar boven swipen). Bovenal kan je je ook aanmelden met je eigen social media en vervolgens alles volgen in een online magazine.

Niet alleen krijg je duizenden bronnen ter beschikking om uit te kiezen (traditionele media) maar kan je zelf ook op zoek gaan volgens onderwerp en in talloze openbare social media profielen.

Je kan vervolgens ook zelf een online magazine samenstellen en dit koppelen aan je website (Bv. Stel je voor met Google Glass), delen met je volgers en mailen naar je klanten. Kan bv. handig zijn om een nieuwe collectie voor te stellen of vanuit allerlei online bronnen nieuws verzamelen omtrent je volgende project of je maakt een toeristische brochure met adresjes in de omgeving die je je klanten aanraadt wanneer ze je locatie bezoeken.

Download Flipboard voor iOS | voor Android.


Hoe kunnen wij u helpen?